Sözleşmeler Hukuku

Kurumsal & Bireysel Hukuk Danışmanlığı ve Avukatlık Hizmeti

SÖZLEŞMELER HUKUKU

Sözleşmeler Hukuku Alanında Sunduğumuz Hizmetler

SÖZLEŞMELER HUKUKU NEDİR ?

Hukuk alanındaki en sağlıklı yaklaşım, ihtilaflar ortaya çıkmadan önce muhtemel sorunları engelleyecek tedbirleri almaktan geçer.

İşte koruyucu, bir diğer adıyla önleyici hukuk dediğimiz kavram, ihtilafın henüz ortaya çıkmadığı durumda araya girerek ileride karşılaşabilecek riskleri daha karşılaşmadan önleme ya da en aza indirme faaliyetidir. Olağan hayatta imzalanan akitler de bu amaca hizmet etmek için imzalanmaktadır.

Bu sebeple imzaladığımız sözleşmelerin içerikleri fazlasıyla önem arz etmektedir. Şirketinizin ticari faaliyetlerini en az hukuki risk ve en az maliyetle yürütmesini amaçlıyoruz. Sözleşmeler hukuku alanında danışmanlık almanın amacı, müvekkillere “hukuki korumaya sahip bir sözleşmenin olmazsa olmazları, hazırlanmış bir sözleşmenin bu gözle denetlenmesi, ihtilafların mahkeme aşamasına taşınmadan en az maliyetle çözümü” konularında çözüm sağlamaktır.

Günümüzde sözleşmeler, taraflar arasında hukuki ilişkinin tarafların iradelerine uygun olarak kurulması ve yürütülmesi bakımından önem kazanmış olup hemen her konuya ilişkin olarak sözleşmeler düzenlenebilmektedir.Sözleşmeler hukuku da bu ihtiyaçtan doğmuş olup sözleşmelere dair her olguyu içeren hukuk dalı olarak ifade edilebilir.

Sözleşmeler taraflar arasında gündeme gelebilecek ve bir veya her iki tarafın aleyhine olabilecek durumların tespit edilerek açığa çıkarılması ve her iki tarafın da iradesine uygun sağlıklı bir hukuki ilişkinin kurulması, tarafların sözleşmeden doğan haklarının korunması bakımından önemli ve gereklidir.

BİZE SORUN

Bizlerle iletşime geçmeniz mümkündür.

İletişim Bilgilerimiz

(0216) 337 05 00

info@cemiloglu.av.tr

Caferağa Mahallesi, General Asım Gündüz Cad. Başoğlu İş Merkezi No:55/10, 34710 Kadıköy/İstanbul

Masaüstü Görünümüne Geç