Av. Arb. Evin Cemiloğlu

Kurumsal & Bireysel Hukuk Danışmanlığı ve Avukatlık Hizmeti

Av. Arb. Neriman Evin Cemiloğlu

Diyarbakır Anadolu Lisesi’nden 2007 yılında mezun olmuştur. Akabinde, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde hukuk eğitimine başlamış ve 2012 yılında mezun olmuştur.

Yasal avukatlık stajını, İstanbul’da sektöründe öncü şirketlere ve şahıslara avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmeti sunan köklü bir hukuk bürosunda; şirketler, ticaret, gayrimenkul, iş, miras, aile ve icra iflas hukuku alanlarında aktif çalışmalar yürüterek tamamlamıştır.

İngiltere’ de British Council, Education UK ve English UK tarafından akredite edilen Regent Cambridge Dil Okulu’ nda dil eğitimini tamamlayarak, ileri derece İngilizce dil sertifikası almıştır.Ülkemizin önde gelen uluslararası bir hukuk bürosunda avukat olarak yaptığı çalışmalar boyunca; otomotiv, perakende, emtia ve hızlı tüketim malları, lojistik ve uluslararası taşımacılık, yönetim danışmanlığı gibi birçok sektörde, sektöründe öncü çok uluslu kurumsal firmalara başta ticaret hukuku,tüketici hukuku, sözleşmeler hukuku,iş hukuku, rekabet hukuku ve icra ve iflas hukuku olmak üzere çeşitl ialanlarda avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmeti sunmuştur.

Tüketici Hukuku, Rekabet Hukuku ve Elektrik Sektörü,Ticaret Hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, CMK Uygulamaları, Kadın Hakları ve Aile İçi Şiddet, Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk dahil olmak üzere pek çok alanda kongre, seminer ve eğitimlere katılarak bu alanlarda sertifikalar almıştır.

Av. Neriman Evin Cemiloğlu, 2016 yılında kurduğu Cemiloğlu Hukuk Bürosu ile avukatlık ve hukuki danışmanlık faaliyetlerine devam etmektedir.İstanbul Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık mesleğini sürdürmekte olan Av. Neriman Evin Cemiloğlu, aynı zamanda, İstanbul Barosu CMK Servisi ile Adli Yardım Bürosu’ nda aktif olarak görev almaktadır. Ayrıca 2019 yılında arabulucu olmaya hak kazanmış olup, bu tarihten beri dava şartı ve ihtiyari olmak üzere işçi-işveren ilişkisi, ticari ilişki ve tüketici işleminden kaynaklanan uyuşmazlık alanlarında bireylere ve şirketlere arabuluculuk hizmeti vermektedir.

E-mail: evin@cemiloglu.av.tr

Bilgiler

Eğitim

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Diyarbakır Anadolu Lisesi

Yabancı Diller

İngilizce

Temel Çalışma Alanları

Borçlar Hukuku,Sözleşmeler Hukuku, Tüketici Hukuku,Sigorta Hukuku, Ticaret Hukuku, Şirketler Hukuku, Rekabet Hukuku, İş Hukuku, Aile Hukuku, Miras Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Kat Mülkiyeti Hukuku, Ceza Hukuku, İcra ve İflas Hukuku

İletişim Bilgilerimiz

(0216) 337 05 00

info@cemiloglu.av.tr

Caferağa Mahallesi, General Asım Gündüz Cad. Başoğlu İş Merkezi No:55/10, 34710 Kadıköy/İstanbul

Masaüstü Görünümüne Geç