Av. Arb. Naz Cemiloğlu

Kurumsal & Bireysel Hukuk Danışmanlığı ve Avukatlık Hizmeti

Av. Arb. Naz Cemiloğlu

Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi’nden 2009 yılında mezun olmuştur. Akabinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde hukuk eğitimine başlamış ve 2013 yılında mezun olmuştur.

2014 yılından beri İstanbul Barosuna kayıtlı olarak avukatlık faaliyetine devam etmektedir. İstanbul Bilgi Üniversitesi’ nde Ekonomi Hukuku alanında yüksek lisans eğitimi almış olup, "Kat Mülkiyetinde Ortak Yer Kavramı ile Ortak Yerlerdeki Hak ve Yükümlülükler" konulu tezini savunarak tezli yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

2016 yılından beri, kurucu ortağı olduğu Cemiloğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’nda İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Borçlar Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, Kira Hukuku, Aile Hukuku, Miras Hukuku, Kat Mülkiyeti Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Ceza Hukuku, İdare Hukuku, İnsan Hakları Hukuku, Göçmenlik ve Vatandaşlık Hukuku başta olmak üzere hukukun birçok alanında avukatlık ve hukuki danışmanlık faaliyetlerine devam etmektedir. Ayrıca 2019 yılında arabulucu olmaya hak kazanmış olup, bu tarihten beri dava şartı ve ihtiyari olmak üzere işçi-işveren ilişkisi, ticari ilişki ve tüketici işleminden kaynaklanan uyuşmazlık alanlarında bireylere ve şirketlere arabuluculuk hizmeti vermektedir.

E-mail: naz@cemiloglu.av.tr

E-mail: naz@cemiloglu.av.tr

Bilgiler

Eğitim

İstanbul Bilgi Üniversitesi – Ekonomi Hukuku (Yüksek Lisans)
Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi (Lisans)
Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi

Yabancı Diller

İngilizce

Temel Çalışma Alanları

İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Sözleşmeler Hukuku,Borçlar Hukuku, Kira Hukuku, Aile Hukuku, Miras Hukuku, Kat Mülkiyeti Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Ceza Hukuku, İdare Hukuku, İnsan Hakları Hukuku, Göçmenlik ve Vatandaşlık Hukuku

İletişim Bilgilerimiz

(0216) 337 05 00

info@cemiloglu.av.tr

Caferağa Mahallesi, General Asım Gündüz Cad. Başoğlu İş Merkezi No:55/10, 34710 Kadıköy/İstanbul

Masaüstü Görünümüne Geç